Alla inlägg under februari 2016

Av Hurtig - 27 februari 2016 17:12

... Denna gången på Elsa och Philippa. Elsa har energi som vanligt men Philippa ligger utslagen hos sin pappa.
Jag vet fortfarande inte om jag har haft det men det återstår att se. Får jag det inte nu så har jag garanterat haft det.
Jag och Elsabus ska nu iväg och söka efter Noel. Han är spårlöst försvunnen. Han var ute med bästisen. Fast de frågade om de fick gå upp till fotbollsplanen. Så jag gissar på att de är där. Det börjar nämligen bli mörkt nu. Dags för den lille killen att komma hem.
Bjuder på en bild av vår "sjuka" lilla dam.

Av Hurtig - 13 februari 2016 11:16

Inatt har det inte blivit många timmar sömn. Mattias har snarkat som en hel by med sågverk, jag somnade på soffan på kvällen och hade dels svårt att somna pga att jag somnade där och Mattias snarkningar. Men ikväll ska Mattias få testa sådana där snarkplåster man har över näsan. Ska bli intressant.
Noel vaknade även på natten, tur att jag inte hade somnat. Han kände sig yr och törstig. Lite Alvedon och vatten så somnade han om. Nu på morgonen så upptäckte jag röda små prickar på honom. Troligen vattkoppor. Jag ska kolla strax om det har dykt upp fler vattkoppor på honom. På lördagen hade vi tänkt ha kalas men vi får se hur det blir med den saken. Kanske blir det inställt eller så får man lösa det på något vis. Nu ska nog liten hostfia ha lite mellanmål innan hon ska vila.

Av Hurtig - 11 februari 2016 17:55

Jag har köpt en dunderbra bok, enligt andra då. Jag har bara avverkat en sida. Boken heter "min dag på tre minuter". Det är som en dagbok med förtryckta frågor. Meningen är att man ska försöka tänka på det positiva som har hänt under dagen. Detta kommer bli intressant om jag klarar detta. Har ju en tendens till att komma över på den negativa sidan. Inget som om många ser men ofta är jag där. Utåt visar jag en glad och hyfsat positiv fasad. Mest för att jag själv ska orka. Men nu ska jag försöka råda bot på det med hjälp av denna lilla boken.

Ovido - Quiz & Flashcards