Alla inlägg den 17 januari 2015

Av Hurtig - 17 januari 2015 19:00

Tänk att snart har vi klarat av den första månaden i 2015. Känns helt okej. Ca 34 dagar kvar till beräknad förlossningsdatum men det kan ju lika gärna vara 44 dagar kvar. Noel stannde längre i magen så jag räknar inte med att denna kommer komma på beräknat datum. Fast den får gärna vänta lite till. Har fortfarande inte handlat bäbiskläder. Men jag hittar inget som jag vill ha. Fast samtidigt könner jag att jag måste handla något snart. Även om det inte blir just så som jag har tänkt mig. 

Idag har jag och Noel inte gjort så himla mycket. Vi har haft en hemmadag. Bara ett kort besök till apoteket och Ica för att inhandla lördagsgodis. På ica alltså, inte apoteket. Vi åkte till apoteket eftersom jag får sådan jädra halsbränna när jag ska lägga mig, eller rättare sagt när jag har lagt mig. Jag har använt novalucol men skulle behöva något som verkar lite längre. För efter någon timme vaknar jag och då måste jag ha en ny tablett. Känns som om det var LÄNGESEDAN jag hade en hel natts sömn utan att bli störd. Jag höll på att få en sådan men då vaknade Noel klockan 3 för då hade han kissat i sängen. Så är livet ibland. Jag kommer garanterat överleva   . 

Nu så får jag nog ta atg i min son eftersom han håller på att riva halva haket. Dags för den killen att sova snart. Imorgon ska vi försöka hitta på något så vi kommer hemifrån. Tror han behöver det :). 


 


/// MissHurtig

Ovido - Quiz & Flashcards